Binnen 24 uur een afspraak maken

met ervaren mannelijke Psycholoog?

Bel: 06 814 510 32

Lid NIP

 

Lid NBVH

drs. Marco Timmerman

Wie is JouwPsycholoog in Alkmaar?
Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Marco Timmerman. Ik ben 44 jaar en Universitair afgestudeerd Psycholoog in de klinische en Gezondheids-wetenschappen. Ik ben gehuwd, vader van een tweeling van 7 jaar en geboren en getogen Alkmaarder.

Diploma's?
Ik ben naast Universitair geschoolde Psycholoog (lid NIP) ook gecertificeerd Hypnotherapeut (lid NBVH). Daarnaast heb ik een Mastercourse Oplossingsgerichte cognitieve Therapie gevolgd en workshops EMDR en NLP.

Passie?
Ik werk sinds 2002 in de Verstandelijk gehandicaptenzorg en heb daarvoor verschillende administratieve banen gehad waaronder bij het UWV in Alkmaar en heb ik één zomerseizoen meegedraaid in de keuken van een restaurant in Bergen. Ik was destijds vol opzoek naar mijn passie, die ik uiteindelijk vond en waar ik nu mijn beroep van heb gemaakt: de psyche van de mens.

Hobby's?
Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan, ik hou van een goed glas witte wijn (met daarbij een echte Alkmaarse oude kaas), maar ook voor een lekker dubbel biertje (Hollandsgoud) draai ik mijn nek niet om. Sporten zou ik meer moeten doen, nu heeft wandelen in de duinen absoluut mijn voorkeur, maar ook het strand met zijn zoute zilte geuren en harde wind trekt mij erg aan. Daarnaast vind ik het erg leuk om videofilmpjes te maken en ben ik in het bezit van een drone waarmee ik vanuit de lucht prachtige opname kan maken. Niet alleen het schieten van film, ook het plakken en knippen (monteren) van filmpjes en er op een (semi) professionele manier mee bezig zijn, vind ik erg leuk.

Bezoek?
In mijn eigenpraktijk vind ik het belangrijk, dat je je op je gemak kunt voelen, ik zit echt op een toplocatie. In een oud pand tegenover “de Molen van Piet" Laat u verwonderen door onze prachtige stadstuin aan de achterkant van ons pand.

Veel mensen vinden het toch vaak "eng" om naar een Psycholoog te gaan en terecht. Vertel maar even wat je allemaal mankeert? Gelukkig weet ik vaak snel het ijs te breken en komt mijn humor van pas! Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden en eens een kijkje kom nemen in mijn stulpje aan de Kennemerstraatweg 11  te Alkmaar.

drs. Marco Timmerman
Psycholoog | Hypnotherapeut

 

 

drs. Marco Timmerman

Specialisaties

Contactgegevens

Psychologenpraktijk Onderdehuid
drs. M.A. Timmerman
Kennemerstraatweg 11
1814 GA Alkmaar
(06) 814 510 32