Binnen 24 uur een afspraak maken in

Alkmaar?

Bel: 06 814 510 32 

 

Algemeen

Wanneer ga je naar JouwPsycholoog ?

Kwaliteit van jouw leven
In je leven zullen tal van gebeurtenissen voorkomen die je uit balans brengen en waardoor je de regie over je leven kwijt raakt. Meestal zal dit vanzelf overgaan en krabbel je weer op. Maar het kan gebeuren dat dit niet zomaar lukt en dit zal de  kwaliteit van jouw leven sterk negatief beïnvloeden. Dan kun je professionele hulp goed gebruiken. Je zult dan door je eigen huisarts doorverwezen worden naar een psycholoog, maar je kunt ook rechtstreeks een psychologenpraktijk benaderen. In beide gevallen heb je het recht om zelf JouwPsycholoog te kiezen.

Bedenk dat professionele hulp zoeken niet raar is. Het geeft je de mogelijkheid zelf te werken aan het oplossen van je problemen met behulp van nieuwe inzichten. Je pakt dus aktief je problemen aan en dat is altijd de juiste beslissing!

Aanpak van JouwPsycholoog
JouwPsycholoog behandelt volgens de Oplossingsgerichte methode, hierin wordt dmv gesprekstechnieken gekeken naar je competenties en successen uit het verleden en deze worden gebruikt om het huidige probleem aan te pakken. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van Cognitieve gedragstherapie,coachng, EMDR en Hypnotherapie als extra hulpmiddel om je doel (probleem oplossen) te bereiken.
Welke vorm van therapie ook bij jou past, je kunt zeker zijn dat JouwPsycholoog je inzicht kan geven in de manier van leven (gedrag). Daarnaast kan JouwPsycholoog je leren te ontstressen en te ontspannen, te relativeren en je handvesten bieden hoe je om kunt gaan met emoties of stresserende momenten.

Contactgegevens

 

Kennemerstraatweg 11

1814 GA  Alkmaar


(06) 814 510 32