Binnen 24 uur een afspraak maken in

Alkmaar?

Bel: 06 814 510 32 

 

Ervaringen

Introductie
In de praktijk van Onderdehuid wordt gewerkt volgens de oplossingsgerichte werkwijze. Dat wil zeggen dat de psycholoog samen met jou gaat zoeken naar jouw competenties die je kunt gebruiken om je huidige en je gewenste situatie beter het hoofd te kunnen bieden. Elk mens heeft verschillende competenties in zich die je in je hele leven wel eens heb moeten aanspreken, maar die soms niet naar voren komen. Deze competenties worden gebruikt om je huidige situatie te veranderen. Dit en ervaringen met hypnotherapie is voor véél mensen een openbaring en daar vertellen ze graag over, zoals je hieronder kunt lezen.

Ervaringen van clienten met Oplossingsgerichte therapie

Ik wist niet dat ik het in mij had om me zelf weer in het gareel te krijgen. Nu heb ik de regie weer terug en kan ik alles weer aan. Ik voel mij een stuk gelukkiger.

Mart, 53 jaar


In een paar sessies verdwenen de donkere wolken en zag ik opeens weer zonnestralen. Ik ben stukken actiever dan daarvoor en heb weer in de meeste dingen zin! Natuurlijk heb ik ook weleens terugval, maar ik heb nu ook geleerd daarmee om te gaan.

Hans, 42 jaar

Ervaringen van mensen met Hypnotherapie

Deze manier van ontspannen is veel krachtiger en past uitstekend bij mij. Ik voel de jeuk en de pijn uit mijn lichaam trekken.

Mevrouw Everdingen, 64 jaar

 

Dank je wel Marco voor deze prachtige en bijzondere ervaring. De puzzelstukjes valle nu eindelijk op zn plek.

Vincent, 52 jaar


Ervaringen van mensen met EMDR

Wat gek zelfs mijn jeukklachten verergerde eerst en namen toen helemaal af. Als het zo blijft teken ik ervoor!

Willem, 34 jaar


Ik voel meer lucht en de beladenheid van mijn emoties zijn stukken minder, mijn negatieve gedaachten zijn zelfs verdwenen.

Mirijam, 28 jaar


Contactgegevens

 

Kennemerstraatweg 11

1814 GA  Alkmaar


(06) 814 510 32