Binnen 24 uur een afspraak maken in

Alkmaar?

Bel: 06 814 510 32 

 

drs. Marco Timmerman

Wie is JouwPsycholoog in Alkmaar?
Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Marco Timmerman.  Ik ben Universitair afgestudeerd Psycholoog in de klinische en Gezondheids-wetenschappen. Ik ben co-ouder van een pubertweeling en geboren en getogen Alkmaarder en op dit moment woonachtend in Heerhugowaard.

Diploma's?
Ik ben naast Universitair geschoolde Psycholoog ook gecertificeerd Hypnotherapeut (lid NBVH). Daarnaast heb ik een Mastercourse Oplossingsgerichte cognitieve Therapie en EMDR gevolgd en workshops Mindfulness, ACT (bij chronische pijnklachten) en NLP.

Passie?
Ik heb sinds 2002 in de Verstandelijk gehandicaptenzorg en heb daarvoor verschillende administratieve banen gehad waaronder bij het UWV in Alkmaar en heb ik één zomerseizoen meegedraaid in de keuken van een restaurant in Bergen. Ik was destijds nog echt op zoek naar mijn passie, die ik uiteindelijk vond en waar ik nu mijn beroep van heb gemaakt: de psyche van de mens. Inmiddels heb ik mijn sporen verdient in de BGGZ (Parnassia) in de verslavingszorg en heb ik met veel plezier voor een Pijnkliniek gewerkt in Alkmaar. Op dit moment werk ik 2 dagen voor Heliomare (Arbeidsreintegratie), waar we groepen mensen begeleiden die bv na Longcovid, weer de draad moeten oppakken, via Heliomare krijgen ze 15 weken een programma aangeboden waardoor ze weer verder kunnen. 

Hobby's?
Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan of zelf in de keuken te staan voor een lekkere gezonde hap. Ik probeer meer bewuster te leven, door meer te bewegen en gezonder (bijna vleesloos) te eten. Waarbij vooral fietsen en wandelen mijn voorkeur hebben, daarnaast vind ik het ook erg leuk om tweedehands winkeltjes te bezoeken en te struin naar dat ene unieke artikel. Kunst hou ik ook erg van, ik bezit zelf een aantal aardige werken en ben zelf ook actief (digitaal)aan het schilderen.

Bezoek?

Psycholgenpraktijk Onderdehuid

Kennermerstraatweg 11

1814 GA  Alkmaar


Veel mensen vinden het toch vaak "eng" om naar een Psycholoog te gaan en terecht. Vertel maar even wat je allemaal mankeert? In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je je op je gemak kunt voelen en weet ik vaak snel het ijs te breken!

drs. Marco Timmerman
Psycholoog | Hypnotherapeut

 

 

drs. Marco Timmerman

Contactgegevens

 

Kennemerstraatweg 11

1814 GA  Alkmaar


(06) 814 510 32