Binnen 24 uur een afspraak maken

met ervaren mannelijke Psycholoog?

Bel: 06 814 510 32

 

 

Lid NBVH

drs. Marco Timmerman

Wie is JouwPsycholoog in Alkmaar?
Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Marco Timmerman. Ik ben 44 jaar en Universitair afgestudeerd Psycholoog in de klinische en Gezondheids-wetenschappen. Ik ben gehuwd, vader van een tweeling van 11 jaar en geboren en getogen Alkmaarder.

Diploma's?
Ik ben naast Universitair geschoolde Psycholoog (lid NIP) ook gecertificeerd Hypnotherapeut (lid NBVH). Daarnaast heb ik een Mastercourse Oplossingsgerichte cognitieve Therapie gevolgd en workshops EMDR, Mindfulness, ACT en NLP.

Passie?
Ik werk sinds 2002 in de Verstandelijk gehandicaptenzorg en heb daarvoor verschillende administratieve banen gehad waaronder bij het UWV in Alkmaar en heb ik één zomerseizoen meegedraaid in de keuken van een restaurant in Bergen. Ik was destijds nog echt op zoek naar mijn passie, die ik uiteindelijk vond en waar ik nu mijn beroep van heb gemaakt: de psyche van de mens.

Hobby's?
Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan. Geniet van een goed glas witte wijn (met daarbij een echte Alkmaarse oude kaas), maar ook met een lekker dubbel biertje maak je mij blij. Sporten zou ik meer moeten doen, nu heeft wandelen in de duinen mijn voorkeur, maar ook het strand met zijn zoute zilte geuren en harde wind trekt mij erg aan. Daarnaast houd ik mij op een semi-professionele manier bezig met het maken van -bedijfs-video's; van het filmen tot en met de eindmontage én ben ik in het bezit van een drone waarmee ik vanuit de lucht prachtige opnamen kan maken!

Bezoek?
Mijn praktijk zit echt op een toplocatie. In een oud pand tegenover “de Molen van Piet" Met uitzicht op de prachtige stadstuin van het pand. Eenvoudig te bereiken met openvaar vervoer en practisch naast de Singelgarage.

Veel mensen vinden het toch vaak "eng" om naar een Psycholoog te gaan en terecht. Vertel maar even wat je allemaal mankeert? In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je je op je gemak kunt voelen en weet ik vaak snel het ijs te breken!

drs. Marco Timmerman
Psycholoog | Hypnotherapeut

 

 

drs. Marco Timmerman

Specialisaties

Contactgegevens

Psychologenpraktijk Onderdehuid
drs. M.A. Timmerman
Kennemerstraatweg 11
1814 GA Alkmaar
(06) 814 510 32